Ücretsiz site kurmak

Hazır ücretsiz site kurmak
Site kurmak istiyorum ücretsiz olsun diyorsanız size hazır web sitesi rehberini önerebilirim.
Webmastırlara ücret ödemeden hazır ücretsiz olarak kendiniz bir web sitesi kurabilirsiniz. Bir site tabiki lafın gelişi,yüzlerce site kurabilirsiniz.

Hazır site aldığınızda size bir şifre gönderilir, yani dükkanınızın anahtarı. Bu şifre ile sitenize girip 5 dakika içerisinde içeriği olmayan bir site oluşturur ve yayınlarsınız.

Yani dükkanınızın dekorasyonunu size bedava olarak verilen raflardan istediğinizi seçerek yapabilirsiniz.  Hazır site aldığınızda sizi en çok uğraştıracak olan şey sadece tasarım seçmektir.

Çünkü 700’e yakın tasarım, her tasarımda başlık için kullanacağınız 2 resim ve 3 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Hepsi birbirinden güzel bu tasarımları seçmek biraz zaman alır.:) Seçtiğiniz tasarımı değiştirmek için sadece bir tık yeter. Tasarım değiştirdiğinizde içerik kesinlikle değişmez.

 Bilgisayarını Açıp Kapamasını bilen Herkes Site Kurabilecek parolasıyla yola çıkan ve bu yolda binlerce kişinin Web Site Kurma hayalini gerçekleştirmesinde başrol oynayan Web Sitesi Kurma Rehberi adlı ürün,herkese sadece birkaç saat içerisinde site kurabilme imkanı sunmaktadır.

Web Sitesi Kurma Rehberi Tam Olarak Nedir?

Web sitesi kurma rehberi,site kurma konusunda Sıfır Bilgiye sahip kişiler için özel olarak hazırlanmış,sıfırdan zirveye kadar adım adım bir anlatıma sahip,3-5 saat içinde eğitiminizi tamamladıktan sonra,istediğiniz kadar site kurabileceksiniz.

Ücretsiz site kurmak derken sizi yanıltmış olmayayım bununda elbette Web sitesi kurma rehberininde komik bir rakamı var.Fakat dediğim gibi bunu bir seferliğine ödediğinizde yüzlerce site yapabilirsiniz.
Kampanya süresi dolmadan web sitesi kurma rehberini incelemek için buraya tıklayın.



1 yorum:

  1. En güzel tarafı siteyi kurduktan sonra kendimiz istediğimiz düzenlemeyi ve değişikliği yapıyoruz

    YanıtlaSil